Prokino

Juultje Krabbendijke, onderdeel van stichting Prokino, biedt hele dagopvang en buitenschoolse opvang. Het is gevestigd in ons schoolgebouw in een afdeling die 2018 is aangebouwd en aan alle hedendaagse eisen voldoet. Juultje Krabbendijke is kleinschalig en vertrouwd. De kinderen die naar de buitenschoolse opvang gaan kunnen op hun eigen schoolplein spelen. Samen vormen wij IKC de Zevensprong.

Op het kinderdagverblijf kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht. Hier wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk. De activiteiten uit dit programma sluiten aan bij de behoeften van uw kind. Kinderen ouder dan 4 jaar kunnen terecht bij de BSO. Op de BSO wordt gewerkt met het activiteitenprogramma DOEN!, een programma speciaal ontwikkeld door Prokino. Aan de hand van diverse thema’s vinden allerlei activiteiten plaats.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u terecht op de website van Juultje Krabbendijke of contact opnemen met Juultje Krabbendijke.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Kijk voor meer informatie op https://www.prokino.nl/kinderopvang/zeeland/juultje-krabbendijke/home

Juultje Krabbendijke Tel.: 0115-686100 Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke