Schoolfruit

13-11-2017

Wij​ ​doen​ ​weer​ ​mee! We starten aanstaande woensdag​ ​en​ ​donderdag. U hoeft deze dagen zelf geen groente of fruit mee te geven voor de ochtendpauze. Anders dan u gewend was, zijn de groente en fruitdagen verschoven naar woensdag en donderdag.

We zijn ingedeeld in een andere aanvoerroute, waardoor het fruit dinsdag na tienen geleverd wordt. Geeft​ ​u​ ​voortaan​ ​op​ ​dinsdag​ ​zelf​ ​een​ ​tussendoortje​ ​mee​ ​voor​ ​de ochtendpauze?

Voor de groepen 1 tot en met 4 zoeken wij nog ouders die ons in de ochtend willen helpen het fruit schoon te maken en te snijden. (Dit kan aansluitend aan het ‘breng moment’)

In groep 1 en 2 hangt een inschrijfformulier naast de deur en zullen we zo snel mogelijk een rooster maken.

Wilt u helpen bij de groepen 3 en 4, geeft u dit dan zo snel mogelijk door aan de leerkrachten.